Over Livsane

Met Livsane willen we Nederland een stukje gezonder maken. En waar kunnen we hiermee beter beginnen dan vanuit de apotheek. Hier werken mensen die het als hun dagelijkse taak zien ons beter te laten voelen, beter te maken of gezond te blijven. Maar het hoeft niet altijd letterlijk vanuit de apotheek. Ook de website livsane.nl staat boordevol met tips en weetjes. Gezond van A tot Z noemen we dat. En bij iedere ‘kwaal’ geven wij advies; Ons Advies. Zodat je weet naar welk product je in de apotheek kunt vragen of welke product je online kunt bestellen.

Onder het Livsane merk vind je producten die alleen in de (online)apotheek verkrijgbaar zijn. Niet voor niets is Livsane hét apotheekmerk. Wij bieden een complete lijn met geneesmiddelen, vitaminen, crèmes & zalven, verzorgingsproducten en snoepgoed. Omdat wij hét apotheekmerk zijn kun je van ons een hoge kwaliteit verwachten, tegen een gunstige prijs. Livsane is een Europees merk, verkrijgbaar in ruim 12 landen, met een assortiment dat bestaat uit een kleine 200 producten. Zo is er altijd wel een Livsane product voor jou!

Contact

Heb je een vraag voor ons, een klacht of wil je een bijwerking melden? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen zo snel als mogelijk je mail in behandeling en proberen op werkdagen nog dezelfde dag te reageren. Liever direct contact met ons opnemen? Wij zijn tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 686 22 22.

hét apotheekmerk
voor ieder 'kwaaltje' een oplossing
hoge kwaliteit scherp geprijsd
© 2024 Livsane | Website: Next Lead