Over Livsane

Livsane biedt een ruime keuze aan producten van hoge kwaliteit en voor een gunstige prijs. Livsane is exclusief verkrijgbaar bij de apotheek, waar je verzekerd bent van deskundig advies. In 2012 is Livsane als merk geïntroduceerd exclusief voor de Nederlandse apotheekmarkt. Sinds 2017 is Livsane een Europees merk en zijn de producten in ruim 12 landen verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit een kleine 200 producten.

Het Livsane assortiment bestaat uit:

Zelfzorg
Volledig assortiment zelfzorgproducten zoals crèmes & zalven, neusspray en thijmsiroop.


Hulpmiddelen

Uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Livsane hulpmiddelen bieden ondersteuning bij zelfzorg en bij het gebruik van medicatie.


Verzorging

Ruime keuze aan verzorgingsproducten. Livsane verzorgingsproducten kunnen worden gebruikt als zelfzorgproduct of om het lichaam (tijdelijk) extra aandacht en verzorging te geven.

Vitaminen & Mineralen
Vitaminen krijg je binnen door gezond en gevarieerd te eten. En extra ondersteuning door het gebruik van voedingssupplementen.


Wondverzorging

De wondverzorging van Livsane is met uiterste zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


Snoep

De snoeplijn bestaat uit zowel suikerhoudend als suikervrij snoep. Livsane honingdrop bevat echte honing en is daardoor een kwalitatieve keelverzorger.