Livsane Probiotica + Zink capsules weer leverbaar en in een nieuw jasje

Onze Livsane Probiotica bevat een uitgebreide mix van 8 miljard levende melkzuurbacteriën die levend de darm bereiken. Daarnaast bevat het Zink, wat bijdraagt aan een normale functie van het immuunsysteem.

De darmflora is een verzamelnaam voor alle bacteriën die in de darm leven. In totaal zijn dat ongeveer 100 biljoen bacteriën. Deze darmbacteriën kunnen onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Bij een gezonde darmflora zijn de nuttige en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. De binnenkant van de darmwand is in dat geval helemaal bezet met bacteriën. De schadelijke bacteriën kunnen zich daardoor  niet vermenigvuldigen, omdat er onvoldoende ruimte en voedsel is voor nieuwe bacteriën. Zo blijft het evenwicht in stand.

De darmflora kan veranderen door bijvoorbeeld ziekte, een infectie of een behandeling met medicijnen zoals antibiotica. Antibiotica doden namelijk niet alleen schadelijke bacteriën, maar ook de nuttige bacteriën uit de darmflora. Hierdoor raakt de darmflora verstoord en ontstaan er lege plekken op de darmwand. De schadelijke darmbacteriën krijgen daardoor de kans om zich te vermenigvuldigen. Wanneer deze schadelijke bacteriën de overhand krijgen, kunnen we klachten krijgen of ziek worden.

Probiotica

Probiotica zijn producten die grote hoeveelheden nuttige melkzuurbacteriën bevatten. Deze bacteriën, zoals bijvoorbeeld de lactobacillen en bifidobacteriën, overleven het maagzuur en bereiken daardoor de darm. Deze levende melkzuurbacteriën kunnen helpen de darmflora weer in evenwicht te brengen. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de mogelijk gunstige effecten van Probiotica op verschillende klachten en aandoeningen.

Er zijn aanwijzingen dat Probiotica kunnen helpen bij verstopping en bij sommige vormen van diarree. Als je last hebt van verstopping of diarree, probeer dan eens het gebruik van Probiotica. Voor een merkbaar effect is het belangrijk Probiotica een aantal weken dagelijks te gebruiken. 

Een hoeveelheid van 1 tot 10 miljard bacteriën per dag wordt als de minimale hoeveelheid gezien die nodig is om een effect te bereiken.

Onze Livsane Probiotica bevat een uitgebreide mix van 8 miljard levende melkzuurbacteriën die levend de darm bereiken. Daarnaast bevat het Zink, wat bijdraagt aan een normale functie van het immuunsysteem.

Artikelgegevens:

Livsane Probiotica + Zink capsules 30 stuks

z-index nummer: 16632311

Ons advies

No products found
© 2024 Livsane | Website: Next Lead