Met Livsane willen we Nederland een stukje gezonder maken. Onze de website staat boordevol met tips en weetjes. Gezond van A tot Z noemen we dat. En bij iedere ‘kwaal’ geven wij advies; Ons Advies. Zodat je weet naar welk product je in de apotheek kunt vragen of welke product je online kunt bestellen. Wij bieden een complete lijn met geneesmiddelen, vitaminen, crèmes & zalven, verzorgingsproducten en snoepgoed.

Om voor jou het zoeken naar een passend Livsane product makkelijker te maken, hebben we in de kantlijn en bovenaan de pagina navigatietools geplaatst. Hiermee navigeer je als het ware op een makkelijke manier naar het product van jouw keuze.

De verzorgingsproducten producten van Livsane zijn gemaakt om het lichaam extra aandacht en verzorging te geven. Onze hulpmiddelen maken het dagelijkse gebruik van medicatie makkelijker. Zorg goed voor jezelf met de zelfzorgproducten van Livsane! Speciaal voor jou hebben we een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten samengesteld waarin je geneesmiddelen terugvindt die je zonder recept bij de apotheek kunt kopen. Onze vitamines en mineralen dragen bij aan het behoud van een goede gezondheid en kunnen je vitaler laten voelen. En bij bijvoorbeeld keelpijn is een dropje ook zelfzorg! Zo is er altijd wel een Livsane product dat past bij jouw behoefte.

© 2024 Livsane | Website: Next Lead