Zakelijk

Wilt u Livsane in uw apotheek opnemen of heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en onze accountmanagers nemen persoonlijk contact met u op.

Livsane biedt u als apotheek het breedste assortiment aan zelfzorgproducten, van crèmes en zalven tot zelfzorggeneesmiddelen, van vitamines en hulpmiddelen tot wondverzorging. Met Livsane bent u verzekerd van zelfzorgproducten die aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen die een zorgconsument van een apotheekmerk mag verwachten. Met uw deskundig advies is Livsane altijd de beste keuze voor de zorgconsument.

Livsane is een onafhankelijk merk en verkrijgbaar bij alle reguliere farmaceutische groothandels in Nederland. Indien u meer informatie over het zelfzorglabel Livsane wenst en/of Livsane verkrijgbaar wilt stellen in uw apotheek, dan adviseren wij graag. Het complete assortimentsoverzicht vind u hier.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indien u graag zelf contact met ons op wil nemen:

e-mailadres info@livsane.nl en telefoonnummer 030 – 686 22 11

In 2012 is LIVSANE door Brocacef Supplies & Services geïntroduceerd als merk, exclusief voor de apotheek. Inmiddels is LIVSANE uitgegroeid tot een complete productlijn exclusief van de apotheek.